Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

FEMEIA ȘI LUMEA

Bărbatul a fost făcut primul și asta îi conferă, în viziunea lui, un anumit statut, o anumită întâietate, iar asta a făcut să-i dezvolte la maxim orgoliul - a nu se uita care e cauza căderii îngerilor!
Să gândim altfel - Creatorul a făcut, așa cum se obișnta (uiește (cu Adam), o încercare, dar neplăcându-i ce a ieșit sau cum a ieșit, a revenit și a făcut, de de data aceasta, ceva perfect - FEMEIA! Privirea îți aluneca pe rotunjimea formelor, observând migala, atenția cu carea a lucrat la perfecționarea primului model ceva și nu se poate să nu-ți dai seama de iubirea imensă, pe care trebuie s-o fi avut, ieșind ceva atât de diferit și atât de minunat! Esste perfecțiunea întruchipată în femeie, nimic nu mai poate fi adăugat și nimic nu mai poate fi scos!
Bărbatul are ceva în plus - anatomic vorbind - și asta-l face tare mândru, bărbatul e mai mare, mai puternic, maicolțuros și poate că asta e cauza agresivității sale!
Să gândim altfel - Dumnezeu a făcut, înaintea omului, animalele și le-a luat ca exemplu, procedând la fel și uitați-vă ce a ieșit!
Femeia a fost făcută, din toate punctele de vedere, mai apropiată de ''chipul și asemănarea'' cu EL - amintiți-vă de îngerii din Biblie, care erau ca niște femei, delicați și frumoși, așa că unii oameni vroiau să se însoțească cu ei!
În aldoilea rând, ceea ce este foarte important, femeia crează, la fel ca Dumnezeu! și amintiți-vă că primul creat nu a avut această șansă!
Să gândim altfel - nici asta nu o apropie, decât într-o oarecare măsură, sw Creator, ci marea ei misiune, pentru care a fost, din nou, creată! Vă întrebați, cu siguranță, care e aceastămisiune, ei bine, este cea deGHID SPIRITUAL al BĂRBATULUI! ''Cea mai sfinta menire a femeii se afla sus, in Spiritual,si nu casatoria si
procreatia. Casatoria si fericirea materna,considerate in mod eronat ca cel mai inalt tel al femeii pe Pamint,au radacini numai in materia densa (Animistic),in timp ce Feminitatea se afla in intreaga Creatie. Afundindu-se si pierzindu-se in materia densa,femeia acestui Pamint nu s-a putut dezvolta asa cum trebuie. In timp , a devenit o femela,in general cu rol de sclava sexuala si pentru a procrea.Astfel femeia si-a pierdut increderea in sine si in propria menire,aducind chiar multa confuzie in lumea material densa,pentru ca nu ii apartine.
Cea mai inalta menire din viata femeii pe Pamint este innobilarea mediului ei si mentinerea unui flux continuu de radiatii din Lumina pe care numai femeia,prin finetea Intuitiei,o poate mijloci. Innobilarea inseamna inaltarea spre Lumina si este o lege a spiritului. De aceea,insasi existenta femeii autentice este suficienta pentru a asigura Inaltarea,Innobilarea si continua puritate a intregii Creatii. Dar femeia se situeaza spiritual pe cel mai inalt loc numai daca ea a devenit cu adevarat constienta de feminitatea ei.Femeia formeaza ancorarea barbatului cu Lumina,sprijinul de care acesta are nevoie pentru activitatea lui in Creatie. Barbatul sta in Creatie orientat spre exterior,gata de lupta,in timp ce Femeia, acoperindu-i spatele,mentine legatura cu Lumina si formeaza astfel nucleul,izvorul de forta si tarie. Astfel in Creatie femeia este purtatoarea celei mai inalte meniri: innobilarea a tot ce se afla in jurul ei, prin simpla ei existenta. Aceasta este femeia nobila voita de Dumnezeu. De aceea ,barbatu-le,felul a ceea ce simti intuitiv pentru femeie va deveni pentru tine Poarta spre Lumina,drumul tau spre implinire.Sa nu uiti niciodata aceasta!"
( “In Lumina Adevarului,Mesaj Graal” de Abd –Ru-Shin)
Iisus: “Respectati Femeia pentru ca ea este Mama Universala.Intregul adevar al Creatiei se afla in EA.Ea este temeiul a tot ce este bun,blind si frumos. Sprijiniti-le pe femei caci Iubirea unei femei il innobileaza pe barbat si inmoaie bruta din el. Tot ce faceti pentru femei, faceti pentru Dumnezeul vostru.”
Dar, să gândim, iarăși, altfel - femeia, datorită comportamentului iresponsabil al bărbatului, s-a transformat înceva ce nu-i place, sigur,lui Dumnezeu și tind săcred că nici ei, în schimb îi place bărbatului, care se manifestă ca un cocoș, ca un iepure sau ca ub taur comunal! Dar, din pacate, privind în jur vedem o femeie cu un comportament confecţionat, cu o atitudine masculină, dornică să fie cît mai egală cu bărbatul în ierarhia socială, sa-l conduca sau sa-l domine. Vă întrebați în ce s-a transformat femeia, ei bine intr-o MARFĂ, bună de vândut și de cumpărat! Dar, frumusețea mare este că se vinde și singură și se complace înaceastă ipostază, abdicând de la statutul privilegiat în Creație, de care cu siguranță a uitat! Ce vedem cum - buze mai mari, sâni și fese pe măsură, fuste scurte, viața cât mai zugravită, viața dusă în plăceri perverse - exact ca omarfă, de ce calitate decideți dumneavoastră! În plus, gesturile și privirea, mimca, toate orientate pentru a atragepriviri, a iesi în evidență, a se face remarcată și a atrage apropouri și propuneri. Ce pierder imensă de statut, de misiune, ce păcat că irosește darurile primite și talanții dați de Creator! Urmarea este criminală, spun eu, o parte mare și foarte mare din timpul dedicat creșterii și educării tinerei generații este pierdut, iar pervertirea tineretului, dezirientarea lui, pierderea oricăruiorizont, i se datorează, într-o mare măsură și femeii. Societatea, carea șiea trebuiesă facă educație, are și ea o mare parte de vină, prin orientarea preponderentă spre sex, pornografie și depravare - a se vedea revistele, ziarele și emisiunile TV, din care nu lipsesc femei cât mai goale, animatoare și asistente! Și să nu uităm un lucru, aparent banal, una din cauzele disparitiei Imperiului Roman, este și libertinajului, proliferareahomosexualității,practicarea travestiului, în multe regiuni tolerate de autorități, fapt pentru care Salvianus considera inevitabila cucerirea orasului !
Sunt presupuneri, ipoteze, realități ți ... adevăruri. Să ne trezim, bărbați și femei, să stăm un moment, să reflectăm și să devenim ''mai oameni'', adică mai buni, mai iubitori, mai miloși și cu maimultă credință în Dumnezeu! Să devenim oameni cu majuscle și ''să fim, nu să existăm!''
În această zi, când sărbătorim FEMEIA - culmea creației lui Dumnezeu, vreau să-mi cer iertareși asta în numele tuturor băebaților, tuturor femeilor, cărora le suntem datori pentru - nesimțirea pe care o manifestăm de multe ori, pentru agresivitatea arătată în vorbe și gesturi, pentru că le desconsiderăm des (dacă ați ști câți bărbați se consideră superiori femeilor, ați fi surprinși!), de câte ori vă uităm, privind ți nu numai, la altele, pentru că vă mințim cât de des putem, pentru că reușim să găsim motive ca să nu vă aducem, măcar o floare, vă compătimim câteodată, dar ne trece destul de repede, pentru că suntem ca niște lupi flămânzi, ne îndârjim contra voastră, ca și cum ați fi dușmancelenoastre, ne încruntăm, iar supărarea noastră ține și două săptămâni, și tot noi suntem cei care vă judecăm! și pentru multte, multe altele!
Haideți, dragi bărbați, să ne schimbăm, să fimmai buni, mai blânzi, mai înțelegători, mai răbdători, mai inteligenți, mai răbdători, mai amuzanți, mai sensibili, mai tandri și vom fi mândri de rezultatul unei astfel de purtări!
Dumnezeu ne-a făcut săfim împreună, bărbat și femeie, să nu-l dezamăgim iar și iar!

Vizualizări: 114

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->