Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

 

cu ace de ghiată mă învelesc
în rece
se prinde
doar bruma
şi plânge
lumina descompusă în direcţii strâmbate
prin ochi
mi-e frig
 

 

(  Initial ,un comentariu scris  de mine la poezia " transf(r)igurare" , de George Gitlan , continuat apoi  aici. Multumesc George )

Vizualizări: 83

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


ACTIV
Comentariu publicat de maria pe Noiembrie 27, 2011 la 2:42pm

 George , trebuie sa continui  la multumirea-ti  !  Tu,daca nu ai transmite mesajul tau, atat de patrunzator si care se concretizeaza prin toate gandurile  adunate in jurul fiecarui cuvant scris de tine si citit si de mine( si de multe alte persoane cunoscute sau necunocute tie) nu as putea sa fiu atat de sensibilizata si sa am prin mine  tot ce transmite  gandul tau scris Din aceasta cauza raspund in ton cu tema poeziei, incercand sa -ti transmit doar ca, mi-a placut atat de mult ce am simtit, doar citind  ! Acum cred ca intelegi de ce trebuie sa-ti multumesc la randu-mi ! Te numesc Sensibilitate, pentru ca sensibilizezi atat de usor si pe altii , asa ,ca mine ,cea care nu prea stie sa-si si exprime la un nivel aceptabil (macar) ceea ce a si simtit, dar  gandul meu de a multumi se ragaseste prin insasi comentariu scris .


ACTIV
Comentariu publicat de maria pe Noiembrie 26, 2011 la 7:24pm

 George, nu stiu daca este corect sa zic "inspirat", simt ca vreau sa raspund in ton cu ceea ce citesc   si raspund cam ca aici ,atunci cand comentez ceva ,Am vrut doar un raspuns la poezia ta ,mi-a placut raspunsul (chiar daca-i de discutat si cum am scris) Daca deranjeaza asta ,nu mai "copi" gandurile mele  date ca raspuns tie!!!!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->