Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Nervozitate pare a fi o boala simplu, dar este foarte complicat si foarte inconfortabil. Ea roade la rădăcinile cele mai fizice, mentale, tulburări şi spiritual. Dacă eşti nervos, este dificil de a vindeca orice boală este posibil să aveţi. Dacă eşti nervos, nu vă puteţi concentra şi să lucreze eficient pentru a atinge succesul. Dacă eşti nervos, nu puteţi medita profund şi, astfel, dobândesc pace şi înţelepciune. De fapt, nervozitate interferează cu toate functionarea normala a organismului uman şi a minţii. Aceasta supara, mental, fizic şi spiritual maşini.

Organismul poate fi comparat cu o fabrică, în care multe tipuri de produse sunt făcute de maşini diferite, care sunt conduse de electricitate efectuate prin fire de la un dinam principal. În fabrica de corp, creierul este principalul dinam care trimite energie printr-un sistem complicat de conductoare speciale, sau de nervi, la diferite organe şi a membrilor, care, la rândul său, acţionează ca pentru a produce maşini de viziune, atingere, auz, gust, miros , mişcare, metabolismul, circulaţie, respiraţie, şi a crezut. Tu esti managerul de propria fabrica corpul tau, iar tu trebuie să-l vedeţi că departamentele sale lucrează împreună în perfectă armonie, şi pentru a produce cea mai înaltă clasă de produse, fizice, mentale şi spirituale.

Perturbare special de echilibru pe care le numim nervozitate, poate fi cauzat de o mare emoţie şi continuă, dacă este stimularea excesivă a simţurilor, ca şi în vânătoare plăcere, bea, manca greşit, supra-alimentare, eliminarea defect, supra-activitate, peste -indulgenţă fizic, sau în urma mania vitezei modern, sau dacă acesta este mental sau emotional supra-stimulare, cum ar fi teama de-a continuat lung, furie,, remuşcare melancolie, tristeţe, ură, nemulţumire, sau vă faceţi griji. Lipsa de necesităţile de viaţă normală şi fericită, cum ar fi exercitarea corespunzătoare, aer curat, soare, alimente dreapta, muncă plăcută, şi un scop în viaţă, agrava, dacă acestea nu determină de fapt, o stare de nervozitate. Nervozitate este extrem de contagioasa si poate fi, de asemenea, cauzate de asociere cu nervos, vina-constatare, sau altfel dezagreabil, oameni.

Orice sau mentale sau fizice a continuat emoţie violentă cauzele perturbarea echilibrului în fluxul de forţă de viaţă în întreaga-motor mecanismul senzoriale şi bulbii de simţurilor. Este ca şi cum ai pune o-mie-volţi curent două printr-o lampă de cincizeci de waţi. Aceasta ar arde lampa. În acelaşi fel, prea mare supara stimulare funcţionarea sistemului nervos.

Vizualizări: 43

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


admin
Comentariu publicat de Lenuş Lungu pe Ianuarie 29, 2011 la 9:01am
Foarte interesant,mulţumim.

INACTIV
Comentariu publicat de Suzanita_liliana pe Ianuarie 29, 2011 la 6:21am

Cel mai mare rezervor de putere al tau consta in emotiile pe care le simti.
Ai suficienta putere interioara cand poti sa iti controlezi emotiile. Cand ploua si e furtuna in jurul tau, in tine nu e neaparat necesara sa fie aceeasi clima urata. Poti sa iti controlezi starile emotionale tine de vointa. Cineva mi-a spus ca omul devine un robot dc isi controleaza emotiile, dc eu imi controlez emotiile sunt un robot? Dar dc imi controleaza altii emotiile ce sunt? Un om? Dc cineva striga la tine si te ameninta ,e nervos,e mai uman sa te simti rau din cauza asta decat sa decizi tu singur ce emotie sa simti?Autocontrolul nu te dezumanizeaza.Fiecare emotie este utila intr-un anume moment. Asa ca nici o emotie nu e rea in sine,e rau doar sa fie folosita intr-un moment gresit.Emotiile sunt combustibilul tau. Dc ai combustibilul potrivit poti merge mai departe, dar cu apa in loc de benzina nu o sa ai nici un randament.Ce intelegi prin autocontrol emotional? Personal, consider ca e ok sa simti ceea ce simti in acel moment. Oricum vei simti cu totul altceva dupa 5-10 minute. Emotiile sunt un indicator a ceea ce gandesti si ce credinte ai. Uneori mie nu imi place sa simt anumite emotii in anumite momente,alea sunt emotii negative,de nervozitate.Emotiile si autodisciplina interioara, pt mine acestea sunt cel mai greu de stapanit desi constientizez lucrul acesta,nu cred ca poti avea mereu autocontrol.

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->