Zile de naştere

          Jocuri de cuvinte - educație sexuală

          Geografie lingvistică

          (postarea precedentă)

          Educație sexuală

          Moto 1; „La noi, educaţia sexuală a copiilor o face tot barza.” (Valeriu Butulescu)

          Moto 2: „Vor exista și ore de laborator? Unde se vor face, deoarece Crucea de Piatră nu mai există” (NC, bătrân decrepit)

          Am scris noi despre sex și sexi în postarea precedentă, că o urgență e clamată de USR Plus și ONG-urile sorosiste, cum că elevii ar avea nevoie de educație niscaiva sexuală, prin introducerea disciplinei cu acest titlu în programa școlară, începând chiar de la grădiniță. Cioloș, integrat în absolut, s-a bucurat de educație sexuală la MISA, a numitului Bivolaru, Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut, inclusiv cu ore de laborator.

Lecția 1 de educație sexuală (autodidact)

          Vârsta de discuție despre sexualitate în școală e dificil de stabilit. Numai disciplina educație sexuală mai lipsea! Că, hop, apăru proiectul de lege Sus-de-tot-USR-PLUS-ONG-urile soroșiste, o tentativă ideologizant-alienantă de a ambala în poleială o manipulare asiduă de introducere a noului obiect de studiu cerut și de UE. Oare familia și cultele, alte comunități locale, zonale sau naționale nu au un rol decisiv în această educație?

          Studiind noi dicționarele, ba în secanță, nu doar tangență, cu educația zeci de ani, aflarăm că educația este un fenomen social fundamental de transmitere a experienței de viață a generațiilor adulte și a culturii către generațiile de copii și tineri, abilitării pentru integrarea lor în societate. Păi ce experiență sexuală să transmitem, copiii moșului? Dacă transmitem cultura și tradițiile nu e normal?

          Ba se mai referă și la cunoașterea bunelor maniere și comportarea în societate conform acestora, neprecizând dicționarele dacă societatea cuprinde și patul, pădurea sau claia cu fân. DEX '09 (2009) precizează etimologia cuvântului: „din fr. éducation, lat. educatio, -onis”. Exemplifică dicționarul, ca exemplu, educația fizică, care se face numai practic, nescriind nimic de educația sexuală și dacă se face doar teoretic sau și practic.

          Asta deoarece Bivolaru cu MISA lui nu mai bântuie pe aici, că îl exportarăm nordicilor! Și de prin șirurile de școli de prin țară și din străinătate, toți educatorii m-au învățat „respectă femeile, mamele, copiii, familia și prietenii și totul va fi normal”! Și așa am transmis și eu studenților români sau străini.

          Și ca o glumă, nu pot uita o lecție de educație sexuală a maiorului Ciocan, în școala militară de artilerie, când plecam în învoire: „Elev, fii atent cum te comporți cu fetele! Înainte de a te întâlni cu o fată elevul trebuie să se radă 2 milimetri sub piele!” Doar la pensie am sărit uneori peste bărbierit!

          În diferite limbi educației sexuale i se spune:

n addysg rhyw în galeză;

n altarbiat aljinsia -التربية الجنسية în arabă;

n Aufklärungsunterricht în germană;

n cinsel eğitim în turcă, cinsi təhsil în azeră;

n dzimumaudzināšana în letonă;

n Educação sexual în portugheză, educació sexual în catalană, galiciană și spaniolă, éducation sexuelle în franceză, educație sexuală în română, educazione sessuale în italiană și în corsicană, Edukacja seksualna în poloneză, edukazzjoni sesswali în malteză, Edukimi seksual în albaneză;

n foghlam gnè în galica scoțiană;

n geshlekht bildung -געשלעכט בילדונג în idiș;

n kynfræðsla în islandeză;

n Lytinis švietimas în lituaniană;

n oideachas gnéis în irlandeză;

n polovoye vospitaniye - половое воспитание în rusă;

n Saikasa sikhi'ā - ਸੈਕਸ ਸਿੱਖਿਆ în punjabi (se combină cu yoga?);

n Seikyōiku 性教育 în japoneză;

n Seks onderwys în afrikaans, seks ûnderwiis în frizonă;

n seksuaalharidus în estonă;

n seksualna edukacija - сексуална едукација în sârbă;

n seksuaĺnaje vychavannie - сэксуальнае выхаванне în bielorusă;

n seksualno obrazovanie - сексуално образование în bulgară și în macedoneană, seksualno obrazovanje în bosniacă;

n seksualuri ganatleba - სექსუალური განათლება în gruzină;

n seksuele voorlichting în neerlandeză;

n seong-gyoyug - 성교육 în coreană;

n serrakan krt’ut’yun - սեռական կրթություն în armeană;

n sex education în engleză;

n sexoualikí diapaidagógisi - σεξουαλική διαπαιδαγώγηση în greacă;

n sexu hezkuntza în bască;

n Sexualerzéiung în luxemburgheză;

n sexuálna výchova în slovacă, sexuální výchova în cehă;

n sexualundervisning în suedeză, sexundervisning în daneză și în norvegiană;

n spolna vzgoja în slovenă;

n spolni odgoj în croată;

n stateve vykhovannya - статеве виховання în ucraineamă;

n sukupuolivalistus în finlandeză;

n szexuális nevelés în maghiară;

n Xìng jiàoyù - 性教育 în chineză

n yaun shiksha - यौन शिक्षा în hindi, Yauna śikṣā - যৌন শিক্ষা în bengali;

n חינוך מיני în ebraică;

n آموزش جنسی în persană.

          Un „nevinovat” raport la UE

          Moto: „Pe Gigel l-a adus barza. Bebe are cuc. Lenuţa are o păsărică. La noi, educaţia sexuală tradiţională e profund ornitologică.” (Valeriu Butulescu, din Vorbe în vânt, 2019)

          Da, l-am înțeles pe Robert Alan Silverstein, care ne spunea că în trecut, copiii erau cu toţii văzuţi frecvent mai curând ca o proprietate decât ca oameni. În ultimii o sută de ani au avut loc multe victorii pentru drepturile copiilor, precum legile despre munca copilului, protejarea copiilor faţă de lucrul îndelungat în condiţii nesigure, educaţia publică, permiţând copiilor să aibă acces la învăţare şi legi ce previn abuzurile. Cu toate astea, este încă mult de făcut în protejarea drepturilor copiilor din toată lumea.

          Suntem conștienți că mai avem multe de făcut pe tărâmul educației, după cum ne atrăgea atenția Dan C. Mihăilescu, cel ce preciza că mass-media trebuie să pledeze ritmic şi intens pentru conţinutul extrem de variat al noţiunii de educaţie, nu numai cu accent pe educația sexuală, dar și pe educaţia civică, fizică, religioasă, vestimentară, gastronomică, dar şi educaţia sportivă, estetică, turistică, financiară, medicală şi încă altele. Opțiunile și urgențele pentru diferite tipuri de educație cui aparțin? De ce ne grăbim cu cea sexuală? Că veni USR Plus la putere, ăia cu sexul în grup? UE ce zice?

          No, aflăm mintenaș. Că pe 25.06.2021 eram informați că raportul Matic a fost adoptat de Parlamentul European, că educația sexuală contraceptivă, avorturile, sodomia, transgenderismul devin normative în Uniunea Europeană. Și să vedem cum votară neuroparlamentarii români. Și precis vor zice cârcotașii – „ăsta e împotriva UE, deci e cu rușii”.


Ciocănitoarea: Orele de laborator le faceți cu mine, Bivolaru nu mai are voie să cumuleze pensia cu salariul și l-am trimis consul sexual la nordici

          Așa că, fraților, orice ați gândi și ați vrea, prin acest raport, UE legiferează pe deasupra statelor membre și a culturilor naționale, a tradițiilor religioase, dar și a adevărului științific obiectiv, comportamentul sexual al tuturor cetățenilor europeni, încercând să lărgească drepturile omului pentru a include așa-zise „drepturi ale LGBT”!

Păi, măi useriști, cam loviți copiii prin revoluția sexuală și mamele prin ce propuneți, prin nașterea de către bărbați! Oroarea Raportului Matic despre care românii nu au habar se votează acum în Parlamentul European.


Educația anului 2035

          Strategia urmată de lobby-ul pro-năzbâtii sexuale urmărește să creeze o continuitate între agenda acestuia și drepturile omului, așa cum sunt definite în prezent, cum ar fi egalitatea în drepturi sau dreptul la sănătate.

          Păcate strigătoare la cer precum avortul, adică pruncuciderea, sodomia, transgenderismul, ideologia de gen ș.a. devin normative, iar cei care se opun acestor „drepturi” vor fi sancționați legal, nefiindu-le recunoscute propriile drepturi (libertatea de exprimare, de conștiință, de alegere, libertatea religioasă).

          Minunați-vă, mame, că raportul prevede că și bărbații pot naște sau că avortul e drept fundamental al omului, a fost adoptat cu 378 de voturi pentru, 255 împotrivă și 42 de abțineri. Zic ei că raportul privește „situația drepturilor sexuale și reproductive din UE, din perspectiva sănătății femeii”, și este de un radicalism marxisto-sexist fără precedent.


Raportul Matic pe scurt

          Detaliind, acest raport propune, printre altele: a) avortul este „drept fundamental al omului”, iar cel care va vorbi contra acestui „drept fundamental” sau a altor asemenea pseudo-drepturi, cum ar fi preoții și pastorii, medicii, ziariștii vor suferi rigorile legii (or fi și proruși?); b) impunerea educației sexuale obligatorii în școli, ba încă și la cei care nu sunt la școală, din fragedă pruncie, aceasta educație sexuală cuprinzând „ideologia de gen” și tot ce e asociat cu aceasta; c) eliminarea dreptului la libertatea de conștiință a doctorilor și personalului medical, în baza căruia aceștia nu fac proceduri medicale (ex. avort) care le încalcă conștiința.

Pe lângă multe alte aberații pe care acest raport le conține, asupra cărora voi reveni, raportul susține că și bărbații pot să nască copii, motiv pentru care trebuie, „în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere.

          (N)europarlamentarii români votară astfel, cu confirmare în figurile difuzate de UE: a) în favoarea raportului: Botoș, Cioloș, Gheorghe, Mituță, Ștrefăniță, Strugariu, Tudorache; b) contra: Băsescu, Blaga, Bogdan, Bușoi, Falcă, Grapini, Hava, Motreanu, Nistor, Terheș, Tomac, Vincze și Winklker; c) s-au abținut: Benea, Marinescu și Pîslaru; d) nu au votat: Avram, Ciuhodaru, Crețu, Negrescu, Nica, Plumb și Tudose; e) a absentat: Manda, probabil din ordinul Olguței!


Voturi, voturi

          Concluziile le trageți singurei, după cum îi votarăți. Singurul grup politic de la care nimeni nu a votat în favoarea acestui raport a fost grupul ECR. din grupul S&D doar 2 au votat împotriva raportului, iar din grupul Renew niciunul nu a votat împotriva raportului. Grupul PPE a fost împărțit. Da, s-au votat și amendamente sau articole pe bucăți (split votes). Ne interesăm noi cum s-a votat și în acest caz.

          Așa că, fraților întru normalitate, tot ce știți despre UE se schimbă radical. Parlamentul European dădu semnal Comisiei Europene să vină cu reglementări care să transpună în legea europeană cele prevăzute în raport, sau să șantajeze statele membre UE să transpună în legislația internă cele prevăzute în raport. Ia analizați figurile, să nu ziceți că cele de mai sus sunt tromboane!


Imagine sugestivă! Dar ce folos?

          Căutați pe web raportul ăsta, ca să îl citiți în original (vezi

Situation of sexual and reproductive health and rights in the EU, i...).

În ajunul votării Raportului Matic, în fața Parlamentului U.E. de la Bruxelles a avut loc un protest de conștientizare despre adevăratele scopuri ale acestui demers legislativ.

Să fim în fața unui dezastru? Așa vor românii și ungurii? Dar polonezii? Dar bulgarii? Dar croații? Dar slovacii sau cehii?Ce ne va aduce viitorul? Alegeți, că ați ales până ați cules, că se vor mira precis Pătraru și companionii lui de la Starea Nației, inclusiv poporul prin Vax Populi! Sau poate vă luați după Valeriu Butulescu, după ce i-ați citit Caietul albastru din 2004, care milita pentru șlefuirea instinctelor (Educaţia trebuie să şlefuiască instinctele, nu să le sufoce). Și sexuale? Cine le șlefuiește? Unde? Cum? Și în pandemie?

          Educația sexuală pe la noi, în viață și în (c)arte

          Moto: „Hotărârea e normală,/ Şcoala că va fi dotată,/ Pentru ora sexuală,/ Cu... o barză împăiată...” (Educaţia sexuală în şcoli, de Eugen Ilişiu)

          Un interes vedem şi în ceea ce priveşte mândria şi adminiraţia celor care plimbându-se prin diverse ţări, care au vizitat numitele cartiere sau zone roşii şi pe care le-au găsit cel puţin amuzante şi despre care le văd doar ca pe o invenţie a „civilizaţiei” apusene. Există o întreagă istorie a alegerii culorii roșii pentru felinarele cu pricina, despre care am scris și noi.

Și noi am fost conduși de gazde să vizităm asemenea cartiere, despre care am și scris. Dar eram ultramajor, ditamai maiorul, condus de căpitanul francez Boileau sau de maiorul (vest)german Edvig prin cartierul Saint Pauli din Hamburg, de exemplu, prin 1978 (vezi „Călătorii (ne)geodezice, Germania, în Hamburg, St. Pauli”).

          Și ce-o să le predați? Sexul în familie, sexul de după discotecă, sexul aranjat în centrul istoric readus la viață sau sexul în grup? Sexul în căpița de fân sau sexul în pat? Despre minorități sexuale? Despre istoria prostituției? Cine întocmește structura lecțiilor? Sunt ore de laborator?

          Cumva, istoric, despre prima încercare de reglementare a prostituţiei în principate din 1859, după ce cu şase ani mai devreme fusese introdusă obligativitatea „conduitei"? Despre matroanele primelor bordeluri, numite „femei pezevenghi"?

          Cumva despre noul regulament după modelul francez, intrat în vigoare în 1895, an în care se interzicea, printre altele, plimbarea prostituatelor pe diferite artere bucureştene la orele promenadei? Despre Mița biciclista?

          Vreți să fie mai experimentați peștii despre care noi am scris (vezi „Jocuri de cuvinte – peștele”) și curvele din dotare (vezi „Jocuri de cuvinte – curvă”), transformate puține cu voia lor, cele mai multe minore, răpite și trombonite cu locuri de muncă? Mai bine cheltuiți banii pe acțiuni de contracarare a cazurilor de tip Caracal, de condamnare drastică a rețelelor de răpire a tinerelor. Cu mare atenție pe lângă bazele militare americane, că noi scriserăm... multe...

          Sunt destule discipline în școli unde se poate discuta, de la caz la caz, nu ca un scop în sine, despre polenizare, despre iubire, despre romantism, despre logica relațiilior sexuale, despre o ținere de mână în parc (fraier și învechit ești, Costică!), despre psihologia relațiiloir sexuale, nu despre propria atingere de la 0 la 4 ani. Învățați copiii să fie supuși spiritului, mai mult decât scârbavnicului pasager trup, că și așa e fals(ificat) la o tipă sexi după două ore de machiaj...

          Trecând la subiect, uite că legea a fost adoptată, dar cu condiția acceptării de către părinți a participării elevilor la disciplina educație, sanchi, sanitară. Atunci președintele trimise legea înapoi parlamentului. Și, na, drăcie, nu ieși pe-a lor, că plenul Senatului a respins marți, 22 iunie 2021, cererea președintelui de la Cotroceni, Klaus, de reexaminare a legii privind educația sanitară.

          USR-PLUS susținea introducerea „educației sexuale” în școli, ca materie separată, obligatorie, fără solicitarea acordului părinților. Legea a fost adoptată din nou în forma inițială. Disciplina se va numi „educație sanitară", iar cei care doresc să ia parte la curs trebuie să facă o cerere în acest sens, doar după acordul scris al părinților. Vine rândul lui Orban, deoarece legea merge la Camera Deputaților, cameră decizională în acest caz. Sunt curios cum va fi votată!

          Uite că noi nu avurăm disciplina asta în școlile urmate, nici cei dinaintea noastră, dar am discutat în limitele bunei cuviințe despre temă cu profesorii noștri. Parcă în liceu era mai bună o poezie de dragoste pe care o recitam cu patos fetelor care doreau să mă asculte, decât o banală atingere de coștirentizare a trupului ei. Să fi fost eu o excepție timidă sau un tăntălău că am ascultat-o pe mama, țărancă cu 5 clase care mi-a spus să mă port corect cu fetele, mai ales ca militar?

Avem viitorul în față

          Sigur că vrem mai multe precizări legate de așa-zisa „educație sexuală” devenită obiectul unor mari presiuni ong-istice și partinice pentru introducerea ei într-o programă școlară deja asfixia(n)tă, ignorându-se sau sfidându-se inclusiv voința părinților și drepturile lor constituționale de a decide asupra educației propriilor copii.

          Ba e susținută de unii fără copii, cum ar fi Barna (Păcălici, https://www.youtube.com/watch?v=slv5LbaBojU, „Dan Barna, un păcălici fără copii, dar preocupat de copiii altora”) și ăl de sus, de la bloc, că s-a cam prins și Adrian Timofte prin iunie 2021, referindu-se la educaţia sexuală în şcoli (Educaţia sexuală/ La copiii de la şcoală,/ Dacă vrei bine să ştii,/ Vor acei ce n-au copii).

          Până și Turcescu „colonelul” discută problema educației sexuale în școli criticându-l pe Barna și a dat peste femeia cu barbă rămasă „gravid” (https://www.youtube.com/watch?v=QWUivbSXqHM). Vă oferă numărul de telefon și vă invită să aveți discuții cu el pe Whatsapp despre transgender.

          Știm că există deja în școlile din România materii (în afară de biologie) al căror conținut este adecvat sau se poate adecva ușor predării noțiunilor necesare elevilor pe teme legate de sexualitate (consiliere și dezvoltare personală, educație pentru sănătate; pregătiți pentru viață. educație pentru viață și comunitate, adolescență și autocunoaștere, mai întâi caracterul).

          Este necesară disocierea programelor școlare de orice tip de ideologie, precum ideologia de gen (clamată de UE) sau de recomandările ideologizant-alienante cuprinse în Documentul Biroului Regional OMS pentru Europa, dar și în raportul Matic de mai sus.

          Ideologizarea informațiilor transmise elevilor în cadrul școlar, care trebuie sa rămână unul curat și neutru ideologic, inclusiv pe teme legate de sexualitate, este în totală contradicție cu scopul real și ultim al educației: formarea omului în spiritul celor mai înalte valori morale și al eticii virtuții ca expresie a echilibrului și normalității.

          Știm că există statistici triste privind domeniul sexualității tinerilor, dar se ocolesc adevăratele cauze. Dincolo de minciuna ambalată „credibil”, prin care se transmite obsesiv-compulsiv ideea că „avem cel mai mare număr de mame minore din Europa, cel mai mare număr de tineri infectați cu HIV din Europa, cea mai tânără bunică din lume”, dar asta nu din cauza absenței din programa școlară a unei materii obligatorii numite „educație sexuală”.

          Iată adevăratele cauze ale acestor triste, prin nefirescul lor: disoluția familiei, abandonul școlar, creșterea criminalității rețelelor de răpire de ființe umane, transferul familiilor în alte țări și lăsarea copiilor în seama bunicilor și a altor rude ș.a. Ba avem și primari care lăsară minorele gravide.

          Când în Franța nu e voie să folosești în școli cuvintele mamă și tată, în Anglia băiat și fată, când se proclamă aberanta și toxica „ideologie de gen”, pe care ți-l poți alege, coducătorii nu par interesați de remedierea acestor cauze reale ale începutului precoce al unei vieți sexuale dezordonate cu consecințe dramatice pentru copii și adolescenți, ci doar de introducerea cu orice preț în școli, chiar fără acordul părinților (locuiți de „himere medievale”, cum zicea Barna, cel ce nu are copii), a unei materii dovedit ideologiza(n)te, deci deformatoare de firesc și de realitate.

          Da, optăm pentru caracterul opțional în școli al orelor de „educație pentru viață”, poziție împărtășită și de autentica societate civilă, a cărei existență nu se restrânge la câteva ong-uri zgomotoase confiscate ideologic.

          Constituția României prevede că părinții sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educația copiilor minori a căror răspundere le revine (art. 29, alin. 6). Libertatea gândirii și a opiniilor, precum și libertatea credințelor religioase nu pot fi îngrădite sub nicio formă.

          În Legea nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului se arată că părinții copilului au cu prioritate dreptul de a alege felul educației care urmează să fie dată copiilor lor (art. 51, alin. 2).

          Așadar, legi avem, trebuie doar să le respectăm. În acest an 25%, adică un sfert din absolvenții clasei a VIII-a, nu au luat notă de trecere la examenul de capacitate dat recent. Oare dacă aveau disciplina „educație sexuală” situația s-ar fi îmbunătățit? Astea sunt adevăratele probleme ale educației. Dar știu că un viitor primministru va fi dintre ei, „ca Cîțu”!

          Încadrarea în mod obligatoriu a elevilor în programe de educație sexuală reprezintă un atentat asupra inocenței copiilor, împiedicând dezvoltarea lor firească și marcându-i pe aceștia pentru întreaga viață.

Pregătirea pentru viața intimă și de familie trebuie să fie lăsată în primul rând în sarcina familiei care poate aprecia corect și obiectiv stadiul de dezvoltare psiho-fizic, intelectual și emoțional al propriului copil.

          Potrivit raportului Sarcina la adolescente în România, realizat de Reprezentanța UNICEF de pe la noi și de Asociația SAMAS în anul 2020, „persoanele cu cel mai scăzut nivel de educație au cele mai multe sarcini (31,7%), de peste trei ori mai mare decât cele care au absolvit învățământul obligatoriu sau ani de liceu”. Sau ați vrea să corectați și versurile cântecului Ani de liceu cu vreo strofă referitoare la educația sexuală (Stela Enache, https://www.youtube.com/watch?v=OCWq5W22T74)?

După ore de educație sexuală efectuate cu succes

          Așadar, lumea se zdruncină. Dispar statui (ale lui Antonescu au dispărut de mult timp), se modifică statui, s-au ars și se ard cărți, se interzic filme, se schimbă sexul, bărbații nasc, bărbații iau concediu de maternitate, pardon, de părinte 1 sau părinte 2, Cioloș suferă după MISA, Barna ne face cu concepții medievale, am inventat regina Ana, am construit încă o catedrală pentru regi străini și multe asemenea.

          Lis e invitat să propună o curiculă a disciplinei educație sexuală cu fetele de la grădiniță, Oana - consoarta lui și Cruduța își dau doctoratul cu Oprea în educație sexuală în securitatea cât pe ce națională, Ponta „își trage” la partid o mașină ce vreo 120000 de dilari pe banii poporului, cei care au demis avocatul poporului nu pățesc nimic. Și Cîțu crede că avem, vorba Ebei Petrov, doar „succesuri”, că economia „bubuie”!

Statui dinamice

          Noroc cu luptătorul parlamentar Daniel Ghiță, deputat, care m-a adus la realitate cu discursul său în cadrul orelor de educație sexuală parlamentară, unde îl tot ---- la cap pe Cîțu, cerându-i oficial premierului să lămurească controversele legate de biografia sa, cum ar fi:

                    ,,1.Dacă tatăl dvs. a fost angajat șofer la Comitetul Județean Vâlcea al PCR, unde a activat inclusiv pe un microbuz de lux destinat înaltei nomenclaturi comuniste locale și centrale, iar ulterior a fost promovat in cadrul cooperației socialiste?

Voineasa Cîțului

          2.Dacă este adevărat că mama si bunicul dvs. au fost cercetați si condamnați pentru infracțiuni in dauna avutului public?

          3.Cum explicați că familia dvs. a fost pusă în posesie cu suprafața de 75 de hectare de pădure în stațiunea montană Voineasa, din care dețineti o cotă de 1/2, conform declarației dvs. de avere, în condițiile în care strămoșii dvs. au deținut terenuri și păduri în alte localități, respectiv în Golești și în Voineșița? Dacă această suprafață de pădure a făcut parte din domeniul public al statului și este amplasată la baza pârtiei de schi Transalpina Sky Resort?

          4.Dacă Primăria comunei Voineasa și Direcția Silvică Vâlcea s-au opus atribuirii suprafeței de 75 de hectare de pădure în localitatea Voineasa?

          5.Dacă ați avut și aveți și actualmente litigii judiciare cu Regia Națională a Pădurilor-ROMSlLVA și cu Ministerul Finanțelor Publice referitor la atribuirea suprafeței de 75 hectare de pădure in localitatea Voineasa?

          6.Dacă cea mai mare parte a pădurii pe care o dețineti la Voineasa a fost tăiată de firma austriacă Schweigofer? Ce sumă de bani ați câștigat de la această firmă? Dacă au fost respectate prevederile legale privind tăierea materialului lemnos pe suprafețele forestiere private? Dacă ați fost favorizat de Garda Forestieră Ramnicu-Vâlcea, care are arie de competență in județele VâIcea, Gorj și Mehedinți și este condusă de inspectorul-sef Gheorghe Poenaru, fratele unui coleg al dvs. de școală?

          7.Dacă familia dvs. a obținut terenuri și păduri și în stațiunea montană Olănești?

          8.Dacă ați căzut examenul de treaptă la Liceul Energetic din Râmnicu-Vâlcea si a trebuit să vă înscrieți la școala profesională de pe lângă acest liceu? In ce temei si pe ce procedură legala ați fost înscris ulterior in clasa a XI-a a Liceului Energetic din Râmnicu Vâlcea?

          9.Dacă ați căzut, doi ani consecutivi, examenul de admitere la Academia de Științe Economice din București?

          10.Care au fost costurile totale ale cursurilor urmate la Colegiul Grinnell din Iowa, SUA, cine le-a suportat și care a fost proveniența banilor? Cum ați echivalat diploma de absolvire a unui colegiu cu o diplomă de absolvire a unei universități?

          11.Dacă în octombrie 2008 ați fost implicat, împreună cu prietenul dvs. Lucian Isar, actualmente consilierul dvs. pe probleme economico-financiare, într-un atac speculativ asupra monedei naționale, prin care s-a urmărit atingerea unui curs valutar de 4 lei/euro? Ce sumă de bani ați câștigat în urma acestei operațiuni speculative? Dacă în urma acestui atac au crescut foarte mult dobânzile la creditele în lei, fapt ce i-a adus pe mulți debitori in situația de a nu-și mai putea achita datoriile la bănci? Dacă rezerva valutară a BNR a scăzut atunci cu peste un miliard de euro, pe parcursul unei singure luni? Pentru ce motive ati fost dat afară ulterior de la ING Bank?”

          Daniele taică, păi tu vrei să faci afacerea cu Cîțu? Să îți răspundă? Tu nu știi, că în orice afacere participă cel puțin doi, un șmecher și un fraier? Tu care crezi că ai fi și Cîțu care? Așa că degeaba îi zici tu „- Zât!”, că îți cîțîie ăsta de nu te vezi....

Concluzia e clară!

Economia bubuie

Profesoară de educație sexuală

Să fiți iubiți! Cei 25% care ați picat examenul de capactate a clasei a VIII-a fiți mândri! Mâine-poimâine unul din voi ajunge prim-ministru sau ministru! Dormiți cu burta pe carte, nu cu capul!

(continuare)

NC

Vizualizări: 119

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->