Zile de naştere

În fiecare zi să vorbeşti cu tine - fragment

Nu mai ţin minte de când nu am mai stat de vorbă cu mine. A trecut parcă o veşnicie, cuvintele s-au uscat ca frunzele unui copac. Prea multă tăcere în arşiţa timpului care mă acoperă cu un mare evantai. Un ghem mare de secunde, minute, ore se resfiră în sufletul meu şi ţese vise. Nu am folosit nici un lift, am urcat în viaţă pas cu pas prin ploaie prin furtună. Întreb de multe ori ……

- De ce acum, de ce nu mâine sau niciodată? Nu este nimic din ce vreau să fiu sau să fac fără credinţă în Dumnezeu. Înconjurată de misterele vieţii vreau să mă înconjor de frumos, să răspund uşor la întrebarea care revine de multe ori.

- Acum pentru că vreau să învăţ din toate, mâine dau un alt sens vieţii şi niciodată nu o să las o întrebare fără răspuns. Poate nu mai am timp să vorbesc cu mine mai mult. Ştiu să dăruiesc un zâmbet şi celui care a uitat să zâmbească. Nu am înţeles niciodată de ce promit că vor rămâne, dar pleacă primii fără să privească în urmă. Am început iarăşi să vorbesc cu mine „ Every day is change to change your life!. Întreb şi răspund, nu las pe nimeni să răspundă în locul meu.

- Distanţa înseamnă atât de puţin când cei plecaţi au însemnat atât de mult.

Nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat în această viaţă, totul a fost frumos şi chiar dacă regret cred că a fost poate o experienţă nefericită. Eu sunt dintotdeauna cea care întreb…. răspund….

- Mintea poate să uite, inima nu uită niciodată, totul trece, dar lasă peste suflet şi urme.

Am adunat poate în depozitul minţii lucruri vechi pe care cu greu le arunc. Nu vreau să uit niciodată de unde am plecat, de la cine am învăţat, pe cine am iubit sau de ce în viaţă am căzut deseori dar m-am şi ridicat. Umil, am spus ….

- Mulţumesc Doamne, toţi avem aripi dar nu ştim toţi să zburăm.

Vizualizări: 43

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


moderator
Comentariu publicat de Nicoleta Mija pe Aprilie 20, 2017 la 5:37pm

Mulţumesc doamnă Mihaela Moşneanu


ACTIV
Comentariu publicat de Mihaela Moşneanu pe Aprilie 20, 2017 la 3:39pm

Cred cu tărie că a vorbi cu tine însuţi, e ca şi cum ai vorbi cu o bucăţică din duhul sfânt pe care ni l-a dăruit Dumnezeu. Şi este absolut necesar această audienţă intimă cu tine şi cu bunul Dumnezeu. Citit cu mare drag,

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->