Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Pe calorifer este un bol cu petale roșii, catifelate. Mângâie pelicula apei preschimband-o în vapori de parfum suav. Este liniște, este cald, este plăcut. Câteva raze jucăușe se strecoară printre draperiile groase îndemnând la dans fire rebele de praf...

Dezbracă-te.
Slow.. Vreau să mă bucur de fiecare gest, fiecare unduire și formă a trupului tău, de fiecare por de piele, proaspăt dezvelită. Vreau să aud senzualul fiecărui foșnet de material, fiecărui nasture descheiat, fermoar, elastic și dantelă și tot.. Vreau să îmi dedici toată frumusețea ta, așa goală, în picioare, mândră.

Azi, din acest fotoliu al camerei tale, te voi învăța un joc nou. Voi fi rege și vei fi regină peste împărăție de senzații. Regula este simplă. Vei face tot ce îți spun și numai ce iți spun. De vei asculta, vei simții toate atingerile nevisate, iți vei descoperii trupul și-mi vei descoperii mintea bolnavă. De tine.

Vreau să furi pe deget o picatură din bolul cu petale. Încet.. este deajuns să atingi ușor suprafața clară și parfumul va urca spre căldura pielii tale. Acum întoarce-te iar cu fața la mine. Desfă ușor picioarele. Puțin.. foarte puțin, suficient cât tot corpul să poată respira. Privește-mă. Nu în ochi. Tot. Privește-mă ca întreg, ca imagine, ca barbatul din fotoliul tău. Ca barbat care te privește.
Așează-ți  picatură deasupra buzei de sus, la mijloc, și oferă-i libertate. Alunecă ușor spre cea de jos și se mulează pe linia dintre buze în nebunie de senzații. Este doar o picatură... dar tu o simți deja peste tot...ca ploaie de dorințe. Ca sărut plin. Umed.  O simți cum te gâdilă, cum te umple, cum o evapori, cum te furnică, cum te usuci de de dorință...arzi.. Îți ard buzele. O arsură mentolată, rece de prea fierbinte. De prea puținul primit și prea multul dorit. O absorbi în tine, în pori și nervuri.
O simți cum te termină terminându-se în tine.
Nu! Nu-ți desface buzele. Nu le umezii. N-o mușca pe cea de jos... Ce-ai facut!?
Aveai voie doar să simți, să dorești. Atât. Ai încălcat regula jocului.....

                                                                                   ...Game over

Vizualizări: 49

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->