Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Întâlnirea  

 

Am găsit un site de socializare serios! În sfârşit am aflat ce-mi trebuie.

Prima dată am ales femeile…. fiindcă îmi plac şi, în definitiv sunt politicos!

M-am orientat spre segmentul meu de vârstă… peste 50 de ani şi am început să scormonesc. M-am gândit că segmentul acesta e mai apropiat vârstei mele deci şi gusturile sunt asemănătoare. Treaba este simplă, vezi figura, o studiezi din toate unghiurile posibile, îi transmiţi un mesaj şi faci clicu-l obligatoriu cu mausul .

Eu n-am timp să dau mesaje, sunt timid dar, recunosc, prefer femeile!

Nu contează că este lungană sau cât un dop, nu importă că este plinuţă sau i se văd oasele, nu mă interesează că e brunetă, roşcată, blondă sau… rubicondă, îmi este indiferentă culoarea pielii… eu am slăbiciune pentru ele!

După aceea m-am extins… am atins segmentul de vârstă între 20 şi 50 de ani. O bogăţie colorată şi diafană…. să-mi vină rău nu alta!

Antrenat în viziuni m-am îndreptat spre segmentul cel mai tânăr… în definitiv ştiu să citească şi să scrie! Deja intrasem în tranşă… clicuiam în neştire! Nu apucam să se termine bine clicu-l că, nerăbdător abia aşteptam să-l aud pe următorul. Aveam ameţeli, eram într-o stare de insaţietate dubioasă

Am cugetat repede! De ce să năpăstuiesc bărbaţii? Ce am cu ei de împărţit? Nu am duşmani aşa că am început să-i chem la întâlnire… de-a valma, la grămadă! 

     Am solicitat şi am primit diverse răspunsuri afirmative de la 10.326.479 de oameni. Cred ca este suficient. Restul până la 50.000.000 să vină data următoare!

Cum unde?

Joi, 29 Septembrie la Biblioteca Judeţeană din Constanţa… oraşul meu natal. Fiecare pe cheltuiala lui, nemţeşte! Fiecare trebuie să plătim odată în viaţă.

Ne vom recunoaşte fără îndoială… ne vom spune parola încet, cu accent.şi sonor… Badoo! 

 

Vizualizări: 43

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


decedat
Comentariu publicat de Stănescu Aurel Avram pe Septembrie 24, 2011 la 11:11am

Bineinteles ca m-am distrat dna SP!

Continuati sa ma mustrati 

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->