Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

Nu sunt un om perfect ,nici nu m-am crezut vreodată. Sunt un om obișnuit cu multe defecte și poate mai puține calități decât ceilalți.Nu am cerut nimic de la viață, m-am mulțumit intotdeuna cu ce mi-a dat ,chiar dacă aș fi vrut mai mult. Am avut și eu partea mea de suferință, pe care am inchesuit-o acolo, undeva, într-un colț al sufletului meu și am închis ușa după ,am pus și lacăte. Dar vânturile vieți o mai deschid uneori, aducând la suprafață dureri pe care le credeam vindecate.
Nu sunt un om perfect, nici nu am avut pretenția să fiu, tot ce vreau este să fiu un om bun. Poate nu-mi reușește întotdeauna, dar mă străduiesc. Aș vrea să văd oamenii fericiți, să le aduc un zâmbet pe față, știu că nu pot face mult ,sunt doar un om cu defecte și poate mai puține calități ca ceilalți, dar vreau să încerc .. Fericirea nu este ceva mare pe care să-l prinzi în brațe și să nu-i mai dai drumul ,nu fericirea se află în lucrurile mărunte care-ți aduc un zâmbet pe fața și te ajută să treci peste necazuri mai ușor. 
Nu sunt un om perfect ,nici nu-mi doresc. Tot ce vreau este să fiu un om cu suflet bun și să aduc puțină alinare în sufletele celorlalți. Uneori reușesc ,alteoeori nu. Uneori ajutorul meu este primit alteori este refuzat. Uneori sunt înțeleasă greșit și ajutorul meu eșuează lamentabil. Alteori sunt pedepsită pentru el. Ce să fac sunt doar un om ...cu multe defecte și poate mai puține calități decât alți.
de Gabriela Mimi Boroianu 

Vizualizări: 82

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


admin
Comentariu publicat de Gabriela Mimi Boroianu pe Mai 29, 2014 la 11:42am
Mulţumesc mult Agafia! O imbratiaşare sufletească de la mine!

decedat
Comentariu publicat de Agafia Dragan pe Mai 29, 2014 la 10:49am

Frumos! Prefer un om imperfect dar cu suflet cinstit si bun.


admin
Comentariu publicat de Gabriela Mimi Boroianu pe Mai 29, 2014 la 9:43am
Mulţumesc mult pentru popas şi apreciere .

INACTIV
Comentariu publicat de Viorel Croitoru pe Mai 29, 2014 la 9:00am

Au rămas în memoria lumii cei ce reușeau să simtă profund, să sclipească în întunericul din jur, să transpună ceea ce-au simțit în lucrări-comori ale umanității. Nu erau perfecți (ba unii erau suspect de departe de perfecțiune...) dar n-a contat. Nu ești perfectă, dar ești o bucurie pentru sufletele din jur, sclipești frumos! Fii mai departe așa!

Frumos materialul și sincer scris, felicitări!


admin
Comentariu publicat de Gabriela Mimi Boroianu pe Mai 28, 2014 la 10:18pm
Mulţumesc mult Lenuş!

admin
Comentariu publicat de Lenuş Lungu pe Mai 28, 2014 la 10:13pm

Frumos Mimi!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->