Într-un colț de fereastră virtuală avatarul ei ;are perdeaua în cap semn că e ștrengăriță ,dezinvoltă și romantică. E clar! Fotografia vrea să transmită mesaje subtile.
În celălalt colț... el; de cele mai multe ori fără fotografie sau cu alte imagini pe care le schimbă uneori... poate e cameleon?
Ea încearcă să-i pipăie literele. Altceva nu are ce! El Scrie cuvinte prelungite în vocale; Aha!.E copilăros!
Brusc ar vrea să se rostogolească cu el prin zăpadă și își imaginează că primește un sărut fierbinte de pe buzele lui pe care se topesc fulgi...Mmmmmm...
Îl aude strigând ,,Prințesăăăă''!!!! Numără vocalele; una, două, trei, patru, cinci... Deci e prins în pasiune dumnealui...și atunci închide ochii și visează.. visează...Sunt într-o sală de bal și dansează amândoi un vals fără sfârșit.

E trecut de amiază. Gata! Hai la treburile cotidiene!

Dintre toate lucrurile din casă oglinda o obsedează. Uneori ar vrea să o spargă alteori rămâne câteva clipe și privește; cine e străina din oglindă? Seara vine cu viteza unui taifun și odată cu noaptea apare un maill. De la el...și.... My goodddd! Câte cioburi de oglindă trebuie să reansambleze. El e spart în bucăți pe care ea le șlefuiește și încearcă să le așeze în cel mai magnific puzzle. Știe că într-o zi avatarul lui va avea chip .
Câteodată el fuge cu zilele. La naiba! Fuge? Unde? Se ascunde? Să căutăm pe invizibil...Hm! Nu e și gata! Se gândește; Ce dracu găsesc eu la el? Contrariată deschide pagina de Facebook și îl privește îndelung încercând să îi scoată ochii, să îi muște limba până îi aude țipătul de capitulare...Mai trage cu ochiul la drăgălășeniile lui cu altele, le studiază și hotărăște că e timpul să îi dea delete dar belea; Apare el cu un ,,bună seeeearaaaaa!''

Ce te faci tu acum Prințesă? Apăru Hai-hui! Doamneeee! Ce parfum are! Ahhhh! Nu te mai salvezează toate basmele lumii.

Vizualizări: 50

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->