Zile de naştere

Subject: Un nou mucenic al lui Hristos !

Sa fim cu luare aminte si sa ne intarim in credinta , ca vin vremuri grele !
http://www.meforum.org/3256/tunisia-muslims-slaughter-christian-con...
Liberal talk show host Tawfiq Okasha recently appeared on "Egypt Today" airing a video of Muslims slicing a young man's head off for the crime of apostasy, in this case, the crime of converting to Christianity and refusing to renounce it. The
                                                        *   *   *
Iata, Romania are nevoie de mame bune, romance sanatoase, credincioase, care sa dea o educatie sanatoasa copiiilor lor, pentru salvarea neamului romanesc. Niste mame care sa semene cu mamele de altadata, sa nu le sperie greul si sa fie capabile sa ridice un zid puternic al credintei in Dumnezeu. Niste mame care au nascut viteji si prin credinta, au trait, au luptat si care in vremuri de restriste si prin forta credintei, au invins vrajmasii gliei romanesti.
Sa fugim de duhul veacului acestuia, stricacios de suflet, si sa urmam invataturile Sf. Evanghelii... sa fim model de traire duhovniceasca printre toate neamurile pamantului.
Lumea se afla intr-o vreme de grave tulburari si framantari, noi sa ne consacram timpul, slujirii lui Hristos, a vietuirii crestine printre neamuri. Ceea ce se intampla in lume, lasa de dorit. Numai rugaciunile unei mame evlavioase ne mai ajuta sa ramanem in armonie cu Pronia Ceresca! : “Rugaciunea parintilor, intemeiaza casa copiilor" ne vorbeste Sf. Scriptura.
Mama ajuta copilul ei sa-si formeze si sa-si dezvolte gustul pentru frumos, pentru ordine si disciplina, curatenie si dreapta credinta! Mama, prin graiul smereniei, are covarsitoarea chemare de a pastra si cultiva inaltele valori, cum sunt: generozitatea, respectul fata de ceilalti, dragostea fata de Dumnezeu si de aproapele. Este mare nevoie in ziua de azi de o mama adevarata care trebuie sa se faca iubita, dar mai ales inteleasa si respectata de fii ei, de toata familia, si de comunitate...
Dumnezeu sa ne binecuvanteze toate mamele, incat toate faradelegile si rautatile sa piara de la pruncii lor! Doamne ajuta!

Vizualizări: 23

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->