Românii au fost 50 de ani sub umilinţa şi teroarea comunistă iar de 20 de ani încoace, s-au lăsat şi mai uşor prostiţi şi păcăliţi de conspiraţia mondială ! Pentru dezvoltarea trăirii religioase autentice şi mai ales pentru un Urcuş Duhovnicesc al oporului românesc, pentru înmulţirea credinţei cu fapta, şi nu cu numele,  Domnul Iisus ne-a dezvăluit un Adevăr în cartea: « IEŞIŢI DIN EA, POPORUL MEU ! » ieşiţi din Cetatea Babilonului care înseamnă lumea plină de nelegiuiri. 
      Iată, Românii l-au părăsit pe Dumnezeu ! ... lăsându-se invadaţi de minţi rătăcite care au ca scop suprem, BANUL ! De ce vă temeţi să credeţi că Dumnezeu este Cel ce cere să se facă « VOIA SA » România are un cuvânt de spus în această privinţă ?!... O UŞĂ deschisă de Iisus, pe cerul ROMÂNIEI, încă este primitoare şi îndurătoare tuturor neamurilor pământului, care vor să treacă la : "UNUL Dumnezeu, UNA Credinţă, UNUL Botez, UNA Sabornicească şi Apostolească Biserică, toţi fiind « un singur TRUP » o pâine, gustând din aceeaşi pâine HRISTOS”. Toţi  acei pentru care, EL, Mântuitorul Iisus şi-a dat viaţa.
      Acest  Mesaj, « IEŞIŢI » a fost un prilej de reflecţie, a fost soluţia  din care aţi fi putut « ieşii » încă de mult timp, de sub ameninţarea crizei organizate... de sub înfierarea anticristului, care coincide cu numărul 666... cum ne profeţeşte Sf. Ioan Evanghelistul, în cap. 16-2 din Apocalipsă : "Şi o bubă rea şi ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei".
        Tu, România, ca o stea să străluceşti! Toate popoarele vor să aibă aceeaşi strălucire, şi vor avea de vor cunoaşte DRAGOSTEA Dumnezeului tău.  Adevărata IUBIRE, purtătoare de bine, a Celui Preaînalt din Ceruri se află în tine, România ! Tu eşti puntea de legătură sudată prin pace şi curăţenie sufletească,  între întreaga omenire şi Dumnezeu ! Numai tu poţi construi o altă lume... printr-o naştere din nou !... Un « Nou Ierusalim » aşa cum cere şi după cum îi este Voia Celui de Sus, Dumnezeul Sfinţilor noştri Părinţi de la Începuturi.
Indrăzneşte, România, refugiul tău este numai în Dumnezeu ! Eşti aleasă pentru acest serviciu, şi Sfinţii vor fi cu tine.
        România !!...  intră sub cruce ca Iisus, Domnul tău, şi când faptele tale bune, pentru iubirea de aproapele,  vor izvorî dintr-o inimă curată, voi veti deveni lumini în jurul lui Hristos, în jurul Tatălui Ceresc din Răsăritul Cel de Sus..
      Opriţi ‘răul’… în curând îl vom vedea pe Dumnezeu ! »
      Cu această scurtă frază am debutat pe Site-ul Literar. România mi-a aruncat dispreţ asupra mea, în loc să analizeze  haosul  care guvernează  întreg globul pământesc. 
« IEŞIŢI » Poporul meu, cât încă nu e prea târziu !
Nu te teme Popor Ales:
      « Cădea-vor dinspre latura ta o mie şi zece mii de-a dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia. Însă cu ochii tăi vei privi şi răsplătirea păcătoşilor vei vedea ». (Psalmii lui David.)
Cuvântul "Dumnezeu”, înseamnă: şi Dumnezeu Tatăl, şi Dumnezeu Fiul, şi Dumnezeu Duhul Sfânt. Aceasta, însemnând că Dumnezeu este substantiv colectiv, aşa cum şi poporul este substantiv colectiv şi este format din oameni.
        Dumnezeu, când iubeşte un popor, îi iubeşte în egală măsură pe toţi oamenii, deoarece toţi sunt o unitate, aşa cum Sfânta Treime este "Într-Unul" singur Dumnezeu. Şi când vrea să reînoiască un legământ cu Poporul Său, ne place sau nu, El vorbeşte lor printr-un singur Avraam, Noe, Moise, sau alţi prooroci. Acesta este un semn al ordinei şi disciplinei. Chiar dacă un popor este, sau nu păcătos, El caută la un singur Om:
       "O, de ar fi cineva înţelept ca să priceapă aceasta şi ager ca să pătrundă Cuvântul cel adânc!"… (Osea. 14; 10
        "Şi să luaţi aminte la cuvintele robilor Mei prooroci, pe care-i trimit la voi dis-de-dimineaţă şi voi nu-i ascultaţi."(Ier. 25; 5).
        "De la început Eu vestesc sfârşitul şi mai dinainte ce are să se întâmple. Şi zic: Planul Meu va dăinui şi toată voia Mea o voi face. De la răsărit chem o pasăre de pradă, dintr-un ţinut depărtat un om care să împlinească, planul Meu. Am vorbit, voi împlini; am hotărât, voi înfăptui!" (Isaia. 46; 10, 11)       « Rocco Buttiglione, candidat CE in 2008 –
“Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă ... o religie, care va deveni obligatorie pentru toţi.”
Aldous Leonard Huxley, "Brave new world” –
"Teletâmpiţii secolului douazecişiunu vor avea tot ceea ce au fost programaţi sǎ-şi doreascǎ, acţionând ca propriile lor telejucǎrii…....
Rebelul castrat de mâine se va plimba într-o hologramǎ şi va putea oricând deveni virtual asemeni propriului sǎu idol….
     Politica şi politicienii, au devenit o marotă în spatele căreia ni se anesteziază raţiunea de către chiar şarpele care îl adăpostim la piept. »
 Tezeşte-te, România, acum, cât nu e prea târziu!

Vizualizări: 32

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


INACTIV
Comentariu publicat de Elisabeta Branoiu pe Mai 16, 2011 la 5:05pm

Minunata orientare  "agoniseste locuinta acolo unde vei  ramane pentru totdeauna -in vesnicie .

" Of! Of!...  Draga mea, noi cei in varsta mai speram,  restul... se duc cu valul, dar sa ne salvam copiii nostri.

Uite ca pierim "Prin stiinta voastra veti pieri" si asa se intampla. O sa ninga in toiul verii. Dar tot inainte cu Dumnezeu! Multumesc din tot sufletul!  Multumesc si pentru ce-mi triti pe NET. Te  iubesc si fie ca sa fim prietene si in Rai, Doamne ajuta!

 


INACTIV
Comentariu publicat de LUNGU ELENA pe Mai 16, 2011 la 4:50pm
Felicitari din toata inima ,Elisabeta ! Eu ma intreb de foarte mult timp : cand se va trezi poporul roman ?Avem o tara frumoasa si  inca bogata , insa, lipseste competenta si vointa de a face ceva bun si folositor pentru popor ."Cugeta  ca esti calator in lumea aceasta , nu te lasa amagit de ceea ce vezi ,ci priveste si mergi mai departe si cauta de-ti agoniseste locuinta acolo unde vei  ramane pentru totdeauna -in vesnicie ."

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->