Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

Potopul a durat 40 de zile ...Exodul a durat 40 de ani ...40 de zile de post în deșert, unde Iisus a fost ispitit ...40 de zile au durat aparițiile lui Iisus după crucificarea și învierea sa ...40 de zile se pare că va dura izolarea numită „carantină” la care suntem supuși acum…Numărul 40 specificat în Biblie atrage multă atenție: 40 de zile recomandate femeii să se odihnească după naștere…40 de săptămâni de gestație ale femeii însărcinate etc
Un grup de teologi consideră că numărul 40 reprezintă „schimbarea”…Este durata în zile rezervată pregătirii unei persoane sau a unui popor pentru a face o schimbare fundamentală.
Râurile se curăță, vegetația crește, aerul devine mai curat datorită unei poluări mai mici, seara cerul înstelat este mai vizibil acolo unde era mai înainte acoperit de poluare... Mai puține furturi, mai puține crime, iar pământul este în repaus pentru prima dată după mulți ani.
În Biblie se menționează că de fiecare dată când apare numărul 40, există o „schimbare”. Ca urmare, dacă suntem în carantină „forțată”, să ne bucurăm de ea cu familia, va fi de mare binecuvântare și vom vedea schimbările ce se vor face în viața noastră.
Chiar cifrele anului 2020 au magia numărului 40, pentru că 20 + 20 = 40.

Vizualizări: 14

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->