Zile de naştere

Sufletelor dragi!

Vă mulțumesc tuturor ca ați găsit timp să vă gândiți la mine și să-mi transmiteți atâtea gânduri frumoase pe Facebook sau în mesaj privat, pe telefon sau face to face. Vă mulțumesc tuturor celor care de-a lungul timpului ați apărut în viața mea, și în special celor care au ales să și rămână! În speranta că anii care au trecut m-au învățat și cei ce vor să vină n-o să schimbe la mine ce iubesc cei care mă iubesc.
Mesajele primite de la voi au un rol extrem de important pentru mine. Ele seamana cu lampile pe care norvegienii le aprind la ferestre pentru calatorii care nu trebuie sa se simta singuri. Multumesc si celor care chiar daca nu au facut-o, s-au gandit la mine intr-un mod frumos, va multumesc si va spun ca eu sunt fericita sa va stiu alaturi de sufletul meu si va marturisesc ca sunt de doua ori mai fericita ca iubesc si sunt iubita de un om minunat.Vă îmbrăţişez pe toţi şi vă doresc iubire!
Se spune că după ce treci de o anumita varsta… toate aniversările devin triste; e ca şi cum ai nota AMR-ul vieţii. Viaţa asta!
Timpul nu mă întreabă nici dacă îmi pasă nici de ce îl măsor. Eu am hotărât să nu mai număr decât clipele care îmi lipsesc. Am atâtea clipe în care nu trăiesc pentru mine şi nu mă întreb de ce. Azi ar trebui să trăiesc pentru mine; dar cum să fac asta?!…
Ştie cineva cum e să trăieşti pentru tine?!… Vă mulţumesc din suflet pentru urările voastre şi am ales felul acesta de a vă mulţumi pentru că este aproape imposibil să o fac prin alt fel decât scrisul. Vă dăruiesc din sufletul meu fericirea de a iubi, tristeţea de a accepta că fericirea este doar atât cât ne ţine inima, bucuria că într-o zi nu voi mai fi decât ceea ce scriu, imensitatea sentimentului că merită să dăruieşti şi să primeşti iubirea fără a mai căuta dedesubturi, fără a mai socoti cât de logic sau ilogic este.. .
Este o zi în care nu mă întreb dacă sunt nemuritore şi nici dacă moartea este o trecere sau un capăt de linie… azi mă întreb doar atât: cât timp mai am să il iubesc cu desăvârşire, cât de mult timp mai am să-i dăruiesc fericire şi durere, zbucium şi împăcare, împletite gânduri precum un zbor de fluture în căutarea nesfârşitului… acel mod de a fi frumos o clipă cât o atingere de buze.
Vă îmbrăţişez pe toţi şi vă doresc iubire.

Cu drag...Toate cele bune!

Vizualizări: 162

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


moderator
Comentariu publicat de CIOBOTARIU MARIA pe Octombrie 10, 2016 la 2:12pm


moderator
Comentariu publicat de CIOBOTARIU MARIA pe Octombrie 10, 2016 la 2:11pm

Cu multă admirație!


ACTIV
Comentariu publicat de Mihaela Moşneanu pe August 4, 2016 la 12:04am

cu drag,

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->