Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică

amintiri temporale din faptul serii

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

Multe persoane sunt confuze in ceea ce priveste “sufletul pereche”. Aceasta confuzie se datoreaza faptului ca exista mai mult de un suflet pereche pentru fiecare om de pe aceasta planeta. Un suflet pereche este o persoana pe care ati cunoscut-o intr-un alt loc, in timp. Uneori sufletele pereche sunt compatibile cu noi, alteori, nu…dar inima noastra si le reaminteste si le iubim instictiv. Un suflet pereche produce o atractie magnetica care face ca inima sa bata mai repede un suflet pereche are ceva deosebit .Inima noastra e intotdeauna fericita sa-l revada. Si cand nu suntem impreuna, abia asteptam sa-l revedem. Cand ne iubim cu adevarat, suntem gata sa intalnim sufletul pereche.El ne poate face sa ne simtim fericiti sau distrusi , depinde doar de cum ne simtim in pielea noastra.Daca inca, nu am reusit sa ajungem in punctul in care sa ne iubim sincer si adevarat, relatia cu sufletul pereche va fi doar “mult zgomot pentru nimic”.O pereche formata din adevarati parteneri poate evolua si se poate schimba impreuna. O parte din evolutia fiintelor omenesti este aceea de a invata sa-i accepti pe altii pentru ceea ce sunt.E extrem de important sa nu faceti prea multe castele in aer in jurul partenerului vostru, in asa fel incat sa-l vedeti asa cum este el , de fapt. Expresia “dragostea e oarba” se aplica si in ceea ce il priveste pe sufletul vostru pereche. E imperativ, sa acceptati aceasta persoana asa cum este cand o gasiti.

Exista femei care spun: “ barbatii sunt niste bestii” si ca urmare , intalnesc doar barbati “bestii”.Exista barbati care spun: “femeile stiu doar sa se foloseasca de barbati”. Din momentul in care cred in acest lucru, acest lucru devine realitate. Subconstientul vostru va duce unde ii cereti sa va duca.exista multe controverse in jurul faptului ca o persoana poate iubi mai multe persoane. Dar cred ca o persoana evoluata spiritual poate iubi doar o singura persoana total si complet. Cred ca daca spui ca iubesti mai multe persoane , ar fi un soi de pretext ca, in acest fel sa nu fim obligate sa cunoastem profund o persoana si sa ne implicam total pana la capat. Exista chiar gena monogamei. Oricum e important de stiut ca sufletul pereche exista si ca foarte probabil e in cautarea voastra. E posibil sa gasesti sufletul tau pereche pentru calatoria vietii.

Sunt multe de spus pe tema asta,foarte multe,nici o relatie nu seamana una cu alta,e bine sa nu faci paralelisme intre iubiri,fiecare om nou iti poate oferi ceva util,mai bun sau mai prost,daca tu ai un anumit standard in iubire faci o mare greseala.Dragostea in sine nu are legi stabile,iti ofera zilnic noutati,trebuie doar sa ai rabdare sa apara.Sufletul pereche poate sa rasara de oriunde sau poate bine poti trai clipa fara sa cauti un suflet pereche,barbatii in general nu sunt plini de romantism ca femeile,numai femeile se gandesc la asa ceva.Din punct de vedere al hartilor astrale, intalnirea dintre doua suflete pereche poate fi identificata prin observarea unui numar mare de planete ce se simt in armonie reciproca, de pe cerul natal al celor doi.
Sufletul pereche asadar nu este neaparat o iubire de la care se invata, caci de cele mai multe ori este asemanator, ci este o iubire test, in care se pune problema daca cei doi sunt suficient de evoluati pentru a merita un destin comun pe pamant, in care iubirea neconditionata, toleranta, intelegerea, respectul sunt insusiri spirituale ce se ridica deasupra oricaror trasaturi negative ce sunt, in definitiv, firesti omului.

Vizualizări: 35

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


admin
Comentariu publicat de Lenuş Lungu pe August 4, 2014 la 3:32pm

Mulţumesc frumos pentru semnul de lectură dl Doftoreanu.


ACTIV
Comentariu publicat de Doftoreanu Nicolae pe Iulie 17, 2014 la 8:06pm

Interesanta teorie...dar practica de cele mai multe ori arata ca uneori poate fi si altfel cand este vorba doar de suflet...fara a include si inima in ecuatie!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->