Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

Tamara Constantinescu recită versuri semnate de Mihai Măniuțiu

 

Lamento minor”, „Recunosc” și „Strada mea”, versuri semnate de Mihai Măniuțiu și publicate în volumul „Și încă ceva”, apărut la Editura Tracus Arte, București, în anul 2019.

Regizor de teatru, scriitor și eseist, Mihai Măniuțiu a montat în teatre importante din România și din străinătate, creațiile sale primind numeroase premii UNITER pentru cea mai bună regie, originalitate și cel mai bun spectacol al anului. Este directorul general al Teatrului Naţional din Cluj-Napoca, Distinguished Professor la University of California, Irvine (SUA) și profesor la Facultatea de Teatru și Televiziune a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

  

https://www.youtube.com/watch?v=YPpdz8yOuwI&t=10s

 

Vizualizări: 72

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


redactor
Comentariu publicat de Rodica Bogdan pe Martie 12, 2021 la 6:07pm


redactor
Comentariu publicat de Rodica Bogdan pe Martie 12, 2021 la 6:07pm


redactor
Comentariu publicat de Rodica Bogdan pe Martie 12, 2021 la 6:07pm


redactor
Comentariu publicat de Rodica Bogdan pe Martie 12, 2021 la 6:03pm

Actrița Tamara Constantinescu recită „Lamento minor”, „Recunosc” și „Strada mea”, versuri semnate de Mihai Măniuțiu și publicate în volumul „Și încă ceva”, apărut la Editura Tracus Arte, București, în anul 2019. Regizor de teatru, scriitor și eseist, Mihai Măniuțiu a montat în teatre importante din România și din străinătate, creațiile sale primind numeroase premii UNITER pentru cea mai bună regie, originalitate și cel mai bun spectacol al anului. Este directorul general al Teatrului Naţional din Cluj-Napoca, Distinguished Professor la University of California, Irvine (SUA) și profesor la Facultatea de Teatru și Televiziune a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. (Sursa: https://www.maniutiu.com/)

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->