Zile de naştere

Ultima teorie. Judecata de Apoi vine pe 21 mai. Afla la ce ora in Romania

Tsunami

Harold Camping e un predicator din Oakland, California care e absolut sigur de a doua venire pe lume a Mantuitorului. Americanul spune ca pe 21 mai, in jurul orei 18, 2% din populatia lumii va fi imediat trimisa in Rai. Restul vom ajunge direct in Iad.

Harold Camping

Potrivit previziunilor sale, Ziua Judecatii ar putea sa ajunga in Romania abia pe 22 mai, la 4 dimineata.

Dragonul albastru din Portugalia

Le-a fost usor unora sa spuna ca e inca un nebun care prevesteste Apocalipsa. Numai ca presa din America si opinia publica au preluat rapid predictiile lui Camping, asa ca a devenit imposibil ca acesta sa mai fie ignorat.

Cum ghiceste un preot data mortii tale in Biblie. VIDEO

In fiecare zi, fostul inginer, care are acum 89 de ani, le vorbeste adeptilor sai prin intermediul postului sau de radio, Family Radio Network, fondat pe baza donatiilor. Iar oamenii au fost atat de generosi, incat reteaua are 66 de statii, care valoreaza in jur de 120 de milioane de dolari. Iar buzunarele celor care cred in teoria lui Camping au fost atat de adanci, incat au pornit o campanie de publicitate in America. Peste 2.000 de bannere au fost instalate, pline de slogane precum "Suflati in trompete, atentionati lumea!".

Explozie in lac. A provocat un tsunami devastator. VIDEO

banner

"Nu vorbim despre un bal sau o casatorie sau absolvirea liceului. Vorbim despre sfarsitul lumii, despre a fi mort pentru eternitate sau despre a fi viu pe eternitate", explica Camping, ale carui emisuni radio sunt transmise pana in Africa de Sud, Rusia si Turcia.

Cum a ajuns Camping la concluziile lui

Dupa 70 de ani de studiu al Bibliei, predicatorul sustine ca a dezvoltat un sistem care foloseste matematica pentru a descifra profetiile ascunse in ea. El a calculat data de 21 mai, pentru ca atunci se implinesc exact 722.500 de zile de la 1 aprilie 33, ziua si anul in care se crede ca a fost crucificat Iisus. Iar numarul 722.500 este important pentru ca se obtine multiplicand numerele sfinte 5, 10 si 17. "Cand am aflat asta, va spun, am innebunit", a explicat el.

Evenimentele recente, precum cutremurele din Japonia, Noua Zeelanda si Haiti au fost doar semne, sustine Camping. "Toate furturile si minciunile si perversiunile sexuale care se petrec in societate ne soun ceva. La fel ca si miscarea gay. A fost trimisa de Dumnezeu ca un semn al sfarsitului", adauga el.

A doua previziune. De ce a gresit Camping prima data

Ar fi insa o problema. Pentru ca nu e prima oara cand predicatorul vorbeste despre a doua venire a lui Iisus. Pe 6 septembrie 1994, sute de adepti ai lui s-au strans intr-o sala din Alameda, asteptand intoarcerea lui Hristos. "Pe vremea aceea, nu cercetasem foarte bine o parte din Biblie. Dar acum avem sansa unor studii aprofundate si Dumnezeu ne-a dat dovezi de netagaduit ca se va intampla", se explica americanul.

Printre cei pe care Camping i-a convins se afla si Adam Larsen, un american de 32 de ani din Kansas, care si-a lasat slujba ca sa devina "ambasador" al teoriei. El propovaduieste sfarsitul lumii din microbuzele speciale, care strabat America.

Vizualizări: 26

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


INACTIV
Comentariu publicat de Elisabeta Branoiu pe Iunie 4, 2011 la 9:37am

Asa este, draga Prietena, desigur ca Dumnezeu ne indeamna sa credem ca va fi aproape cand vom vedea toate acestea. Si am inceput sa vedem: "frate pe frate , tati ci fi, mame cu fice in vrajba, chiar crime si atata lacomie, minciuna si mai ales "lepadare de credinta".  Pana cand si acesti prooroci mincinosi sunt platiti de masoni sau iluminatii ca sa ne duca in deruta. Cand va veni, va mai gasi Iisus credinta pe pamant?!...

Multumesc f.f. Foarte mult de vizita si aveti grija de sufletul Dvs. Doamne ajuta!

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->