Zile de naştere

De la o vreme am senzatia din ce in ce mai puternica ca nu ma gasesc. Mai sa fie, si eram sigura ca ma pusesem asa de bine intr-o iubire, ca nu aveam cum sa ma pierd.  Oare mi-a schimbat cineva locul sau m-a scapat pe jos? Habar nu am. Oare eu m-am rostogolit si am cazut intr-un colt de viata prafuit si uitat de bucurie ? Poate mi-am schimbat singura locul, m-am pus mai la soare, ca nici in umbra nu-mi place, nu pot straluci nici cu ochii nici cu sufletul. Sigur sunt  pe aici pe undeva, ca doar nu m-a furat tristetea si nici nu m-a spart nepasarea. Locul meu a fost la vedere, nu ascunsa dupa ganduri sau vorbe desarte.

Nu, categoric, pe polita cu fotografii nu sunt, m-am uitat atenta si sigur nu am devenit amintire, nu-mi plac lucrurile cuminti asezate in rama, vecinatatea lor, ma deprima.

Sa fiu in sertar? Cine stie, intr-un moment de lehamite m-am bagat sub file albe asteptand sa fie scrise de o mana dragastoasa . Incep sa ma strig, sa ma chem., sa ma rog frumos sa ies de acolo, de unde m-am ascuns, mi-e dor de mine, mi-e frica  ca as putea ajunge, prin colturi uitate, limitata intr-o rama pe post de poza, uitata in sertar pana la ingalbenire de o mana care nici macar  nu stie sa scrie. M-a ascuns iubirea ?

Vizualizări: 64

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică !

Alătură-te reţelei Cronopedia ~ club de scriere literar-artistică


INACTIV
Comentariu publicat de mihaela neacsu pe Iulie 13, 2011 la 3:04pm
multumesc tuturor!

admin
Comentariu publicat de Lenuş Lungu pe Iulie 13, 2011 la 12:07pm
Foarte frumos...Felicitări!Ai alunecat din universul iubirii prin fereastra filelor albe,dar locul ţi-l vei găsi dând la o parte perdeaua gândurilor...Şi ieşi din colţul ce te-ai ascuns...

INACTIV
Comentariu publicat de Valentin Boeru pe Iulie 12, 2011 la 9:47am

Eşti cu siguranţă dincolo de oglinda prin care priveşti ca printr-o fereastră crezând că vei savura răsăritul. Unul din cele ratate, pierdute, uitate...şi culmea, din
spatele tău lucesc misterios secvenţe ale apusurilor ce te-au impresionat
cândva. Acolo eşti cu siguranţă! 
Priveşte cu insistenţă şi te vei afla. Tu eşti, aşteptând tenace să
surprinzi un alt răsărit ce se lasă îndelung aşteptat.


admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Iulie 11, 2011 la 8:59pm

admin
Comentariu publicat de Ioan Muntean pe Iulie 11, 2011 la 8:50pm

© 2021   Created by Lenuş Lungu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

-->